Το σπίτι για τις αγγελίες σου

Το Spiti24 αποτελεί το χώρο εύρεσης σπιτιού, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας! Οι υπηρεσίες που προσφέρει αφορούν την αναζήτηση ή καταχώρηση αγγελιών αποκλειστικά για ακίνητα και την εύρεση επαγγελματιών για υπηρεσίες όπως μετακομίσεις και ανακαινίσεις.

Για τον επαγγελματία του real estate, το Spiti24 παρέχει τη δυνατότητα δυναμικής προβολής και διαχείρισης του χαρτοφυλακίου ακινήτων του online, μέσα από την εγγραφή στο Spitogatos Network.

Το δίκτυο του Spitogatos Network

Η προβολή ενός μεσίτη ή κατασκευαστή στο Spiti24 σημαίνει αυτόματα την προβολή και διαφήμιση των ακινήτων του σε όλο το δίκτυο του Spitogatos Network, δηλαδή στις κορυφαίες εξειδικευμένες ιστοσελίδες real estate Spitogatos.gr, Tospitimou.gr, Spitogatos.com.cy καθώς και στις διεθνείς ιστοσελίδες του δικτύου, για τις αναζητήσεις ακινήτων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μάθε περισσότερα.

Το γραφείο και τα ακίνητα του επαγγελματία προβάλλονται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο αυξάνεται συνεχώς μέσα από πολλαπλά portals και εφαρμογές του Spitogatos Network, τα οποία αναβαθμίζουν σταθερά την τεχνολογία τους, βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη.

Η διαχείριση του χαρτοφυλακίου και η παρακολούθηση της κινητικότητας των αγγελιών γίνεται από τον ίδιο τον επαγγελματία μέσα από ένα ισχυρό διαχειριστικό σύστημα και η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει καθοδήγηση και συμβουλές για βελτιστοποίηση της χρήσης των υπηρεσιών.

Στατιστικά δικτύου προβολής

Το Spitogatos Network αριθμεί ετησίως:

  • Πάνω από 15 εκατομμύρια επισκέπτες
  • Άνω του 1 δισεκατομμυρίου εμφανίσεις σελίδων
  • Περισσότερες από 40 εκατομμύρια επισκέψεις
  • Τουλάχιστον 30 αναζητήσεις κάθε δευτερόλεπτο
  • Πάνω από 500 λεπτά χρόνος παραμονής

Για να απολαύσεις τα προνόμια προβολής στο Spitogatos Network, να ενισχύσεις αποτελεσματικά την παρουσία σου στο διαδίκτυο και να προσελκύσεις πιθανούς πελάτες, κάνε εγγραφή ως επαγγελματίας.

Αν ενδιαφέρεσαι να εγγραφείς στο δίκτυο επαγγελματιών του Spiti24 ως μεταφορέας ή τεχνικός, συμπλήρωσε τη φόρμα στη σελίδα της επικοινωνίας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σε ενημερώσει για τις δυνατότητες προβολής.