ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΟΥΦΕΤΤΑΣ ΛΤΔ

Νεκτάριος

ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΟΥΦΕΤΤΑΣ ΛΤΔ

H εταιρεία Ακίνητα Κουφέττας ΛΤΔ ιδρύθηκε στην Κύπρο το 2005 από τον Νεκτάριο Κουφέττα και από την ίδρυσή της, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτύξει έργα για ποιοτική στέγαση ανταποκρινόμενη στο ευρύ κοινό. Αυτό έδωσε στην εταιρεία το κίνητρο για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από όμορφα σχεδιασμένα ακίνητα στην Κύπρο, συνδυάζοντας την άριστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, την διαχείριση ακινήτων και τις ευκολίες πληρωμής μιας και αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες τις εποχής.
Στοχεύουμε πάντα για να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όλων των πελατών μας, μέσα από την άριστη εξυπηρέτηση, προσοχή στις πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών μας, την άμεση τιτλοποίηση των ακινήτων σε όλους τους αγοραστές, την ποιότητα στα έργα και την προσεκτική στοχευμένη επέκταση μας.
Η ποιότητα, η αξία για τα χρήματα σας και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι οι λέξεις κλειδιά για μας.

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας είναι η ανάπτυξη των ακινήτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερομένων, όπως πολυκατοικίες, γραφεία και εμπορικά καταστήματα κ.α.
Επίσης μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους στην κατασκευή των έργων μας είναι η καλή διαχείριση των εργαζομένων μας και η χρήση τέτοιων υλικών με στόχο την πιο ποιοτική στέγαση που μπορούμε να προσφέρουμε.

Μακροπρόθεσμο όραμα της Εταιρείας μας είναι να συνεχίσει να επεκτείνεται και να διατηρήσει τη δέσμευση να παρέχει με συνέπεια ένα ανώτερο επίπεδο διαβίωσης για τους πελάτες μας.

Περισσότερα
Τιμή
Σελίδα 1 από 1 - Αποτελέσματα 1 έως 1 από 1

ΜΑΚΑΡΙΟΥ 1, 410
Υπόλοιπο Λευκωσίας (Λευκωσία)

Κατοικίες