Μεσιτικό γραφείο RE/MAX Επιλογή

κ. Κωνσταντίνος Κολοβός

RE/MAX Επιλογή

Η εταιρία μας RE/MAX Επιλογή είναι η κορυφαία κτηματομεσιτική εταιρία, μέλος του παγκόσμιου κολοσσού RE/MAX, με περιοχή δραστηριότητας τη Λάρισα και τα παράλια της Θεσσαλίας. Ειδικότερα, δραστηριοποιούμαστε στις περιοχές της Λάρισας Άγ. Κωνσταντίνο, Αγ. Νικόλαο, ΑΤΑ, Αγ. Αντώνιο, Αγ Αθανάσιο, Έξι δρόμους, Αγ. Αχίλλειο, Νεάπολη, Ν. Πολιτεία, Φιλιππούπολη, Αβέρωφ, Αμπελόκηποι, Ν. Σμύρνη, Τούμπα, Γιάννουλη, Τερψιθέα και Νίκαια.

Με σύμμαχο την τεχνολογία και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, είμαστε βέβαιοι για τις αποφάσεις που σας βοηθάμε να πάρετε.

Ασχολούμαστε με ακίνητα όπως:

* Πωλήσεις – Ενοικιάσεις κατοικιών (γκαρσονιέρες, διαμερίσματα, μεζονέτες, βίλες)
* Πωλήσεις – Ενοικιάσεις επαγγελματικών χώρων (καταστήματα, γραφεία)
* Πωλήσεις – Ενοικιάσεις εκτάσεων (οικόπεδα, αγροτεμάχια)
* Εκτιμήσεις – Πραγματογνωμοσύνες οποιουδήποτε τύπου ακινήτου


Το ευρύ δίκτυο συνεργατών της εταιρίας μας εξασφαλίζει την γρήγορη αλλά και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ομαδικότητα και η μεγάλη προϋπηρεσία των συνεργατών μας, έχει οδηγήσει στην εκτίμηση και τον σεβασμό του μεσιτικού χώρου απέναντι μας αλλά και την εμπιστοσύνη των εκατοντάδων πελατών μας.

Μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών μας, σας εξυπηρετούμε σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Κόσμο.

Η RE/MAX Επιλογή σε συνεργασία με μεγάλη τράπεζα, αναλαμβάνει την έκδοση στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου καθώς και επισκευαστικό δάνειο έως 15.000€ χωρίς προσημείωση. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά καλέστε μας να κανονίσουμε ραντεβού.

Περισσότερα
Τιμή
Σελίδα 1 από 14 - Αποτελέσματα 1 έως 20 από 277

Ηρώων Πολυτεχνείου 61
Λάρισα (Ν. Λάρισας)

Κατοικίες

Επαγγελματικά

Γη

Κατοικίες

Επαγγελματικά

Γη