Πώς κάνω αναζήτηση ακινήτου;

Στην αρχική σελίδα, επίλεξε στη μπάρα αναζήτησης ενοικίαση ή πώληση και πληκτρολόγησε την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από μία περιοχές!
Μπορείς ακόμη να αλλάξεις την προεπιλεγμένη κατηγορία ακινήτων που αφορά κατοικίες, και να επιλέξεις επαγγελματική στέγη, γη ή λοιπά ακίνητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής άλλης χώρας, όπως και εύρους τιμής και εμβαδού, κάτω από τη μπάρα αναζήτησης.
Στη συνέχεια, αφού πατήσεις Αναζήτηση, εμφανίζονται τα αποτελέσματα σε πλέγμα με προεπισκόπηση των αγγελιών και δεξιά φαίνεται η επιλεγμένη περιοχή στο χάρτη με πινέζες για όσα ακίνητα έχουν ακριβή τοποθεσία.
Για πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα, μπορείς να ορίσεις περισσότερα κριτήρια στο πάνω μέρος της σελίδας, όπως όροφο, έτος κατασκευής, θέρμανση και ημερομηνία δημοσίευσης. Υπάρχει επιλογή για εμφάνιση αγγελιών στις οποίες μειώθηκε η τιμή και αγγελιών μόνο από ιδιώτες. Τέλος, μπορείς να τις ταξινομήσεις ανά τιμή, εμβαδόν ή ημερομηνία ενημέρωσης για πιο πρακτική πλοήγηση.

Δεν υπάρχει καμία αγγελία που να με ενδιαφέρει. Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Αν δε βρίσκεις αυτό που θέλεις ή δεν υπάρχουν αγγελίες που ανταποκρίνονται στην αναζήτησή σου, υπάρχουν κάποιες λύσεις που μπορείς να δοκιμάσεις.
Αρχικά, μπορείς να προσαρμόσεις τα κριτήρια στη φόρμα αναζήτησης για να αυξήσεις το εύρος των αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα μπορείς να ανεβάσεις λίγο τη μέγιστη τιμή, καθώς μπορείς μετά να την παζαρέψεις! Επίσης, ενδέχεται να μην υπάρχει εκείνη τη στιγμή αυτό που θέλεις, αλλά να εμφανιστεί πολύ σύντομα. Επομένως σου προτείνουμε να αποθηκεύσεις την αναζήτηση και να ενεργοποιήσεις τα email alerts για να λαμβάνεις με email τα νέα ακίνητα.
Αν χρειάζεσαι τη βοήθεια επαγγελματία, μπορείς να βρεις τα μεσιτικά γραφεία ανά περιοχή και τα στοιχεία επικοινωνίας τους από τη λίστα μεσιτών. Τέλος, μπορείς να συμπληρώσεις μια αίτηση ζήτησης για να ειδοποιήσεις με ένα μήνυμα όλους τους συνεργαζόμενους μεσίτες στην περιοχή που σε ενδιαφέρει, ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Με ενδιαφέρει μια αγγελία. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον αγγελιοδότη;

Στη σελίδα της αγγελίας υπάρχουν δεξιά τα στοιχεία του αγγελιοδότη, με όνομα, τηλέφωνο και ιστοσελίδα αν πρόκειται για μεσιτικό γραφείο. Στα δεξιά και στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρεις επίσης μία φόρμα επικοινωνίας για να στείλεις απευθείας μήνυμα στο email του αγγελιοδότη.

Μια αγγελία έχει λάθος στοιχεία. Τι μπορώ να κάνω;

Εφόσον διαπιστώσεις ότι μια αγγελία διαθέτει αναληθή στοιχεία, παραπλανητικές φωτογραφίες ή το ακίνητο δεν είναι διαθέσιμο, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις Αναφορά προβλήματος και θα το αναλάβει η ομάδα μας. Θα βρεις τον αντίστοιχο σύνδεσμο πάνω από τις φωτογραφίες του ακινήτου.

Τι πλεονεκτήματα έχει η δημιουργία λογαριασμού χρήστη;

Κάνοντας εγγραφή ως χρήστης στο Spiti24, έχεις διάφορες επιλογές για να προσωποποιήσεις και να διευκολύνεις την αναζήτησή σου. Μπορείς να αποθηκεύσεις τις αγαπημένες σου αγγελίες, να αποκρύψεις αυτές που δε σε ενδιαφέρουν από τα αποτελέσματα, να αποθηκεύσεις αναζητήσεις και να ενεργοποιήσεις ειδοποιήσεις για νέα ακίνητα μέσω email. Επίσης, μπορείς να κρατάς προσωπικές σημειώσεις για τις αγγελίες και να κάνεις σύνδεση στο λογαριασμό σου από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου. Τέλος, μπορείς να δημοσιεύσεις και να διαχειρίζεσαι την αγγελία σου.

Πώς μπορώ να βρω μεσιτικά γραφεία στην περιοχή που με ενδιαφέρει;

Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα συνεργαζόμενα μεσιτικά γραφεία σε μία λίστα, όπου μπορείς να αναζητήσεις μεσίτες σύμφωνα με την περιοχή που σε ενδιαφέρει ή την επωνυμία τους. Από εκεί μπορείς να δεις το προφίλ κάθε μεσίτη, τα ακίνητα, την ιστοσελίδα και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Είμαι ιδιοκτήτης ακινήτου. Πώς μπορώ να το προωθήσω;

Στο Spiti24 μπορείς να κάνεις δημοσίευση αγγελίας ως ιδιώτης, κάνοντας πρώτα εγγραφή. Έτσι θα λαμβάνεις απευθείας μηνύματα ή κλήσεις από ενδιαφερόμενους και θα μπορείς να επεξεργαστείς ή να διαγράψεις την αγγελία σου όποια στιγμή επιθυμείς.
Σε βοηθάμε επιπλέον να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία, μέσα από τη λίστα μεσιτών αλλά και να στείλεις αίτηση ανάθεσης μαζικά σε όλους τους μεσίτες της περιοχής που σε ενδιαφέρει.

Είμαι επαγγελματίας του real estate. Πώς μπορώ να διαφημιστώ στο Spiti24;

Το Spiti24 ανήκει στο Νο.1 δίκτυο ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων στην Ελλάδα και προσφέρει μοναδικές επιλογές προβολής σε κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού. Δες γιατί να διαφημίσεις το γραφείο σου στο Spiti24 και κάνε εγγραφή σαν επαγγελματίας για να επικοινωνήσει μαζί σου η εξειδικευμένη ομάδα μας!

Έχω μεταφορική / κατασκευαστική εταιρεία. Πώς μπορώ να συνεργαστώ με το Spiti24;

Το Spiti24 προσφέρει στους χρήστες υπηρεσίες αίτησης προσφορών για μετακομίσεις και ανακαινίσεις. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει την αίτησή του, διευκρινίζοντας το μέγεθος μετακόμισης ή το είδος τεχνικών εργασιών που επιθυμεί και στη συνέχεια η αίτηση αποστέλλεται με email σε όλους τους εγγεγραμμένους συνεργάτες μας για να επικοινωνήσουν μαζί του.
Στείλε μας μήνυμα για να σε ενημερώσουμε για τις επιλογές προβολής σου.

Πώς μπορώ να διαφημίσω άλλες υπηρεσίες στο Spiti24;

Αν θέλεις να διαφημίσεις την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου στους επισκέπτες του Spiti24, στείλε μας μήνυμα για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σου.