Τι είναι το Spiti24;

Το Spiti24 είναι το online σπίτι των αγγελιών. Φιλοξενεί ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και προσκαλεί τους χρήστες να ψάξουν και να βρουν το σπίτι των ονείρων τους!

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν ακίνητο, να δημοσιεύσουν τη δική τους αγγελία και να έρθουν εύκολα σε επαφή με μεσίτες και επαγγελματίες για μετακομίσεις ή ανακαινίσεις.

Ο μοντέρνος και εύκολος στην πλοήγηση σχεδιασμός βοηθά το χρήστη να ξεκινήσει γρήγορα την αναζήτησή του και να εξερευνήσει τα ακίνητα μέσα από ένα πλέγμα αγγελιών με ευδιάκριτη προεπισκόπηση και σε πραγματικό χάρτη, σύμφωνα με την τοποθεσία τους.

Η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών κριτηρίων και ταξινόμησης διαμορφώνει μια προσωποποιημένη λίστα με αποτελέσματα, όπου ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει αγαπημένες αγγελίες, να αποκρύψει ό,τι δεν τον ενδιαφέρει και να ενεργοποιήσει ειδοποιήσεις για νέες αγγελίες που του ταιριάζουν. Ακόμη, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον αγγελιοδότη για πληροφορίες σχετικά με μια αγγελία, ενώ αν χρειάζεται τη βοήθεια μεσίτη, μπορεί να στείλει μια αίτηση ζήτησης προς τους συνεργάτες μας.

Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, υπάρχει δυνατότητα δημοσίευση αγγελίας, αλλά και η διευκόλυνση επιλογής μεσίτη μέσα από έναν κατάλογο με αναλυτικά προφίλ και υπηρεσίες των μεσιτικών γραφείων. Επίσης, η αίτηση ανάθεσης επιτρέπει την εκδήλωση ενδιαφέροντος προς μεσίτες για συνεργασία με σκοπό την επαγγελματική διαχείριση ενός ακινήτου.

Θέλουμε να βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα που αφορούν την αναζήτηση ή τη διαφήμιση ενός ακινήτου, γι’ αυτό μέσω μιας φόρμας μπορεί ο χρήστης να ζητήσει προσφορές για μετακόμιση ή ανακαίνιση. Έτσι, έρχεται σε επαφή με εταιρείες μεταφορών και επαγγελματίες τεχνικούς πραγματοποιώντας μια έρευνα αγοράς για τις εργασίες που επιθυμεί.

Τα θεμέλια του Spiti24

Το Spiti24 ιδρύθηκε το 2008 και από το 2014 ανήκει στην οικογένεια του Spitogatos Network, του Νο.1 δικτύου με ιστοσελίδες αποκλειστικά με αγγελίες ακινήτων. Το δίκτυο συμπεριλαμβάνει το Spitogatos.gr και Tospitimou.gr και μαζί προσφέρουν την ιδανική λύση στο ελληνικό Real Estate.

Το Spitogatos Network διαθέτει παρουσία και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, με το Spitogatos.com.cy στην Κύπρο και με το Indomio brand σε Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μάλτα και Βουλγαρία. Επιπλέον, ανήκει στον όμιλο της Real Web, που διαχειρίζεται κορυφαίες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων στην Ιταλία (Immobiliare.it), την Ελβετία, το Μονακό και την Ισπανία μεταξύ άλλων.

Δες περισσότερα για την προβολή επαγγελματία στο Spitogatos Network.