Αττική Μακεδονία Κρήτη Κύπρος Βόρειο Αιγαίο Νότιο Αιγαίο Ήπειρος Στερεά Ελλάδα Ιόνια Νησιά Πελοπόνησος Θεσσαλία Θράκη
 
Συμβόλαιο
Περιφέρεια
Είδος
Το spiti24 είναι ένας χώρος στο διαδίκτυο στον οποίο τα μεσιτικά γραφεία και οι ιδιώτες μπορούν να βάζουν αγγελίες για πωλήσεις ή ενοικιάσεις ακινήτων. Οι αγγελίες μπορούν να συνοδεύονται από φωτογραφίες και λεπτομερείς χάρτες της περιοχής όπου βρίσκονται τα ακίνητα.

Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύσουν αγγελίες δωρεάν για κατοικία, εμπορικά ή τουριστικά ακίνητα για αγορά ή πώληση. Οι αγγελίες μπορούν να περιέχουν φωτογραφίες, λεπτομερείς περιγραφές και χάρτες της περιοχής. Η ιστοσελίδα ανανεώνεται καθημερινά και μπορείτε να το επισκεφθείτε 24 ώρες το 24ωρο.

Τα μεσιτικά γραφεία που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας έχουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό χρηστών με τους οποίους σας φέρνουμε σε επαφή. Αμέσως μετά την εγγραφή σας η οποία είναι δωρεάν, θα έχετε άμεση πρόσβαση στο δικό σας χώρο για την δημοσίευση των αγγελιών σας. Ανακαλύψτε πως μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεψεών και επαφών σας και διαφημιστείτε όπως εσείς θέλετε με τους εξής τρόπους extra προβολής.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν σπίτια, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, βίλες, εξοχικά, χώρους γραφείου και οποιοδήποτε άλλο είδος ακινήτου. Οι ιδιώτες μπορούν επίσης να ζητήσουν την εκτίμηση του ακινήτου τους, υπηρεσία η οποία παρέχεται δωρεάν απο τους μεσίτες μας. Η εγγραφή στο site μας είναι δωρεάν.

Δημοσίευσε τις αγγελίες σου
Αποθήκευσε και δημοσίευσε
δωρεάν αγγελίες