Επιστροφή|
Μεζονέτα προς Ενοικίαση
275 τ.μ.  | 4 υπνοδωμάτια  | >3 μπάνια
Λεπτομέρειες αγγελίας
Κωδικός Αγγελίας: 1559ΧΠ [3733863] Καταχώρηση: 11/01/2017
Υπνοδωμάτια: 4 Μπάνια: >3
Εμβαδόν: 275 τ.μ. Θέρμανση: Aυτόνομη
Βεράντα: ναι Όροφος: ισόγειο
Σύνολο ορόφων: 3 Parking: ναι, μονό
Κήπος: ιδιωτικός Ζώνη: Οικιστική
Επιπλέον χαρακτηριστικά
Επιφάνεια οικοπέδου: 275 τ.μ. Διαθέσιμο από: 05/01/2016
Έτος κατασκευής: 2004 Δορυφορική κεραία: ναι
Εσωτερική σκάλα: ναι Αποθήκη: ναι
Playroom: ναι Τζάκι: ναι
Πορτα ασφαλείας: ναι Συναγερμός: ναι
Γωνιακό: ναι
Περιγραφή

Εξαιρετική ανεξάρτητη μεζονέτα, ημιυπογείου - υπερυψωμένου ισογείου - 1ου, γωνιακή, ηλιόλουστη, εξαιρετικής κατασκευής από ιδιοκτήτη, 4 υ/δ (το 1 master), 2 τζάκια, χωρίς κοινόχρηστα, σε άριστη κατάσταση, με δικό της καυστήρα και μπόιλερ, 1 γκαράζ και 1 πάρκιν ανοικτό, διαθέτει πολλές ντουλάπες και αποθηκευτικούς χώρους, άνετες σκάλες δρύινες, δάπεδα από λευκό μάρμαρο Διονύσου, άριστο σχεδιασμό χώρων και άψογη λειτουργικότητα.
Η δε κατανομή των χώρων και στα 3 επίπεδα έχει ως εξής:
1 ) στο υπερυψωμένο ισόγειο μεγάλο ηλιόλουστο σαλόνι με τζάκι, ξεχωριστή τραπεζαρία σε ανισόπεδο επίπεδο, μεγάλη κλειστή κουζίνα από κερασιά με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές εντοιχισμένες και ένα πλήρες μπάνιο, περιβάλλεται δε από μεγάλες βεράντες με θέα σε ανοικτό καταπράσινο ορίζοντα και τον κήπο.
2 ) στον 1ο όροφο με επικλινή στέγη, βρίσκουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο υπνοδωμάτιο με δικό του πλήρες μπάνιο (μάστερ) και οκτάφυλλη ντουλάπα, επίσης 2 μεγάλα ύπνου, ένα πλήρες μπάνιο, και ένα 4ο βοηθητικό χώρο με τζάκι, για γραφείο ή για έξτρα υπνοδωμάτιο.
3 ) στο ημιυπόγειο το οποίο διαθέτει δική του ανεξάρτητη είσοδο και είναι φωτεινότατο, βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος με τζάκι και ένα πλήρες μπάνιο.
Βρίσκεται κοντά στο μετρό και Αττική Οδό, σε ήσυχο σημείο, ιδανική κατοικία για οικογένεια με απαιτήσεις σε ποιότητα και ανέσεις, επικοινωνιακοί και συνεργάσιμοι ιδιοκτήτες, σε οικόπεδο 2 μεζονετών.
Χαλάνδρι
Διαφημιστής
Λογότυπο EUROHOME ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
EUROHOME ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ) Κισσάβου, 1
Βριλήσσια (BP)

Τηλέφωνο
Κινητό
Διαφημιστής
Λογότυπο EUROHOME ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
EUROHOME ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
) Κισσάβου, 1
Βριλήσσια (BP)
Τηλέφωνο
Κινητό